Určitě Vás bude zajímat, co je obsahem balení. Nebojte se, je v něm vše, co je nutně třeba k instalaci. Podívejte se, co kupujete: 

1. Vlastní elektronické bidetové sedátko

Bidetové sedátko se zabudovanými elektronicky řízenými tryskami a ovládacím panelem na pravé straně (z pohledu sedícího), s přívodním kabelem a koncovkou do 230V zásuvky a základní deskou pro montáž na WC mísuyb770-baleni

2. Šrouby, matky, podložky a kolejničky

Veškeré příslušenství, které je třeba k připevnění sedátka na běžnou WC mísu. Abyste se ujistili, že Vaše mísa je s našimi sedátky kompatibilní, podívejte se na záložku Instalace, kde jsou uvedeny potřebné rozměry). 

yb-770-srouby

3. Hadice, rozdvojka, filtr, základní deska doska

Pro připojení na přívod vody naleznete v balení speciálná bílou hadičku. Hadičku, kterou máte nyní přivedenou vodu do splachovací nádržky, odpojíte, na její místo připevníte přiloženou rozdvojku typu T. Na dodanou hadičku připojíte vodní filtr a nasunete na bidet. Délka montážní hadičky je 50/75cm. Pokud potřebujete delší, máme ji v metráži v sekci Příslušenství. Produkt se průběžně invouje, takže je možné, že aktuální balení bude trochu jiné. Vždy ale bude obsahovat komponenty potřebné pro připojení bidetu ke stávající toaletě.

obsahbaleni

4. Dokumentace

Balení samozřejmě obsahuje i návod na instalaci v české verzi, včetně záručního listu a prohlášení o shodě. Na sedátko je poskytována standardní dvouletá záruka.