Určitě vás bude zajímat, co je obsahem balení. Nebojte se, je v něm vše, co je běžně k instalaci potřeba. Podívejte se:

 

1. Vlastní elektronické sedátko

Sedací prkénko a víko se zabudovanými elektronicky řízenými tryskami a miniaturním ovládacím panelem na pravé straně (z pohledu sedícího), s přívodním kabelem a koncovkou do 230V zásuvky a základní deskou pro montáž na WC mísu

yb770-baleni

2. Dálkové ovládání včetně dvou tužkových (AA) baterií

Dálkové ovládání s displejem, na kterém přehledně vidíte předvolené teploty, polohu trysky, zvolenou sílu proudu vody a další údaje. Včetně držáku na stěnu a oboustranně lepicí pásky pro upevnění. Držák lze samozřejmě připevnit i šrouby.

yb-770-do

3. Šrouby, matky, podložky a kolejničky

Veškeré příslušenství, které je třeba k připevnění sedátka na běžnou WC mísu. Abyste se ujistili, že Vaše mísa je s našimi sedátky kompatibilní, podívejte se na stránku Instalace, kde jsou uvedeny potřebné rozměry).

yb-770-srouby

4.  Hadice, rozdvojka, filtr, aroma náplň

Pro připojení na přívod vody naleznete v balení dvě hadice. Hadičku, kterou máte nyní přivedenou vodu do splachovací nádržky, odpojíte, na její místo připevníte přiloženou rozdvojku typu T. Jednu dodanou hadičku napojíte mezi rozdvojku a splachovací nádržku, na druhou hadičku připojíte vodní filtr a nasunete na bidet. Délka montážní hadičky je 50cm. Pokud potřebujete delší, máme ji v metráži v sekci Příslušenství.

yb-770-kolinka

5. Dokumentace

Balení samozřejmě obsahuje i návod na instalaci v české verzi, včetně záručního listu a prohlášení o shodě. Na sedátko je poskytována standardní dvouletá záruka.