Určitě Vás bude zajímat, co je obsahem balení. Nebojte se, je v něm vše, co je nutně třeba k instalaci. Podívejte se, co kupujete: 

1. Vlastní elektronické bidetové sedátko

Bidetové sedátko se zabudovanými elektronicky řízenými tryskami a ovládacím panelem na pravé straně (z pohledu sedícího), s přívodním kabelem a koncovkou do 230V zásuvky a základní deskou pro montáž na WC mísuyb770-baleni

2. Šrouby, matky, podložky a kolejničky

Veškeré příslušenství, které je třeba k připevnění sedátka na běžnou WC mísu. Abyste se ujistili, že Vaše mísa je s našimi sedátky kompatibilní, podívejte se na záložku Instalace, kde jsou uvedeny potřebné rozměry). 

yb-770-srouby

3. Hadice, rozdvojka, filtr, základní deska doska

Pro připojení na přívod vody naleznete v balení dvě hadice. Hadičku, kterou máte nyní přivedenou vodu do splachovací nádržky, odpojíte, na její místo připevníte přiloženou rozdvojku typu T. Jednu dodanou hadičku napojíte mezi rozdvojku a splachovací nádržku, na druhou hadičku připojíte vodní filtr a nasunete na bidet. Délka montážní hadičky je 50cm. Pokud potřebujete delší, máme ji v metráži v sekci Příslušenství.

obsahbaleni

4. Dokumentace

Balení samozřejmě obsahuje i návod na instalaci v české verzi, včetně záručního listu a prohlášení o shodě. Na sedátko je poskytována standardní dvouletá záruka.